Когато има голяма разлика в годините между двама души, които са във връзка, повечето хора са на мнение, че по-младата половинка преследва лични облаги. А ако по-възрастната страна във взаимоотношенията е популярна личност, то тогава ситуацията се счита за напълно ясна.

Вижте снимки >>

Такъв е и случаят с Леонардо ди Каприо и Камила Мороне, която е с 23 г. по-млада от актьора. Още откакто стана ясно, че двамата са заедно, почитателите на звездата от "Титаник" упрекват аржентинската манекенка, че е с него заради парите и славата му.

Дълго време красавицата, която направи своя дебют на голям екран през тази година с филма "Mickey and the Bear", мълча по темата. Нейни близки, обаче, разказаха пред американската преса, че тя е наистина разстроена от коментарите, които чете за себе си и предполагаемите причини, поради които е с носителя на "Оскар".

Сега обаче 22-годишната Мороне говори открито пред "Los Angeles Times", казвайки, че възрастовата разлика не я притеснява.

"Има толкова много примери, при това не само в Холивуд, но и в световната история, в които романтично обвързаните хора ги делят години. Мисля, че всеки трябва да има правото да се среща с този, с когото поиска", заяви тя.

Актрисата, изградила име първо в модните среди, каза, че разбира хората, които постоянно се интересуват от връзката ѝ с Ди Каприо.

"Вероятно и аз бих била любопитна на тяхно място", призна.

Тя сподели, че чака с нетърпение мига, в който ще започне да трупа признание заради работата и таланта си.

"Сега, след като филмът с мое участие достига до все повече хора, започвам бавно да "получавам идентичност" извън любовния си живот. Което е разочароващо, защото според мен един човек не трябва да бъде определян от личните си отношения с някого. Разбирам обвиненията, но съм убедена, че това постепенно ще премине и ще спре да бъде тема за дискусии", каза Камила.

Двойката е заедно от декември 2017 г., но връзката им стана публично достояние едва през август 2018 г. Последното официално събитие, на което тя придружи Леонардо, беше филмовия фестивал в Кан тази година, в рамките на който бе представен последният филм с участието на актьора "Имало едно време в Холивуд".