Новият мъж на модела Емили Ратайковски не успя да остане за дълго време инкогнито, тъй като бдителните папараци успяха да го уловят, докато страстно я целуваше на улицата.

Френският актьор и комик Стефан Бак беше щракнат в интимна близост с красивата брюнетка, на която двойката се беше отдала буквално на улицата във френската столица Париж.

Снимки на Емили Ратайковски>>>

От снимките се вижда как Емили и Стефан се наслаждават на разговор, хванали по чаша вино. Те буквално не свалят очи един от друг, като в един момент явно не успяват да удържат на привличането помежду си и се отдават на дълга и страстна целувка. По всичко личи и че двамата не се притесняват, че са на обществено място и че някой може да види.

Припомняме, че преди няколко месеца Емили отново беше хваната от папараци в по-интимен момент, но тогава тя се беше отдала на страстни целувки с музикалната звезда Хари Стайлс, който малко преди това беше приключил връзката си с актрисата Оливия Уайлд.

Името на Стефан е известно в стендъп средите, тъй като още на 16-годишна възраст е обявен за "най-младият комик във Франция". Той не веднъж е проявявал и актьорския си талант в различни кино заглавия, сред които и новото заглавие на режисьора Уес Андерсън "Asteroid City", където си партнира със зведи от ранга на Скарлет Йохансон и Том Ханкс.