Група Молец и лейбълът Друго започнаха годината с първия напълно разпродаден концерт. Изцяло акустичният спектакъл се проведе на 29 март в емблематичната зала 1 на НДК и представи армия от виртуозни музиканти, които преобразиха познатите песни на групата в едно силно интимно изживяване.

Само една година след първия акустичен концерт на Крис и Юли, който се състоя в малка зала пред 350 души, групата напълни най-голямата зала на Двореца на културата.

Събитието предизвика изключителен интерес и представи песни от дебютния "Албум", издаден едва преди няколко месеца. Той прозвуча в изцяло нова светлина, благодарение на невероятния музикантски екип в лицето на Мартин Профиров (барабани), Жеко Жеков (китара), Алекс Валенсуела (пиано), Ернесто Валенсуела (китара и беквокали), Калина Андреева (контрабас), Роби Николов (китара и беквокали), Пламена Християнова (перкусии) и Гален Николов (саксофон).

"Някои от тези песни съм ги писал преди много години в стаята си. Никога не съм планирал да излизат на бял свят. Камо ли с аранжименти, 8 човека бенд и то изпълнени в Зала 1", сподели Юли. 

Фотокредит: Филип Шопов/@foto.shopov

"Излизаш, изпълняваш някакви песни, изцеждаш цялата си енергия и емоция..., бе цялата си душичка изцеждаш, а после всичко приключва. Хората си тръгват - ти си скапан. Но след концерта, когато си говорихме с хората, които останаха, видях, че тази енергия и емоция не се е изпарила просто в нищото, а се е умножила по хиляди и продължава да гори във тях!", добави Крис. 

Фотокредит: Филип Шопов/@foto.shopov

Фотокредит: Филип Шопов/@foto.shopov

Купи билет

* Билети за спектаклите през 2024 г. могат да бъдат закупени в мрежата на bilet.bg, както и във всички бензиностанции OMV в страната. 

** Подробности и последни новини за групата и турнето може да следите в официалната Фейсбук страница или Инстаграм профила на Молец.