Любовта боли. И не винаги човекът, когото искаш, те иска също. 

Откакто Майли Сайърс и Лиъм Хемсуърт се разделиха, феновете искат да разберат истинската причина за развода им. Станаха ли алкохолът, изневерите, скандалите основна причина за краят? Няма как да знаем. Но сме сигурни в едно - бракът им беше сложен. Четири години след като всичко приключи между двамата Сайръс пуска "Flowers", която е пряко вдъхновена от връзката ѝ с Хемсуърт. В скорошен клип, качен в TikTok отново подхвана темата за несполучливият си брак. Там сподели, че е осъзнала, че между тях всичко е приключило докато е била в Англия по време на фестивал "Гластънбъри" през 2019 г., пише "Page Six". "Тогава осъзнах, че нещата наистина няма как да се поправят", казва в клипа тя. Макар по онова време да й е "светнала лампичката" певицата обясни, че в името на феновете си, трябвала да загърби емоциите, които преживява в личен план и колкото е възможно да направи шоуто, за което всички са отишли.

"Това бе моментът, в който осъзнах, че работата ми е по-важна", казва. С Лиъм се срещат на снимките на "Последната песен" през 2009-а и още тогава искрата между тях пламва. "Мисля, че един от елементите, които направиха филма толкова специален, бе, че двама души се влюбиха един в друг и извън площадката", разказва "Хана Монтана". 

Вижте снимки на Майли и Лиъм, когато все още бяха заедно >>> 

Двойката определено имаше своите възходи и падения - включително и едно доста катастрофално преживяване в края на 2018 г., когато калифорнийските горски пожари унищожиха дома им в Малибу. След това в медиите тръгна мълвата, че Лиъм е изневерил на Майли с колежката си - Дженифър Лорънс.  

И въпреки всичко - това, което имаха бе неоспоримо и даде началото на една дълга връзка. Уви, през 2019 прекратяват отношения и всеки поема по свой собствен път.