Мона Гочев стана майка 19 януари 2019 г., когато се роди малкият Никола.

Тогава младата актриса написа в социалните мрежи:

"19.01.2019/ Две ръчички дадоха смисъл на всичко! Обожавам те, Никола Радослав Гочев!"

А ето че преди часове щастливата майка сподели снимки от партито по случай първия рожден ден на сина си. На тях Мона и нейният любим - Радо, отбелязват събитието в много звездна компания.

От кадрите, които Мона е публикувалата в своя Инстаграм профил, се вижда, че сред гостите на бебешкото парти са били и други известни личности - певицата Мария Илиева със сина си Александър, моделът Алекс Петканова също със сина си - Габриел, както и актьорът Александър Сано.

Темата на партито, както и тортата е с мотиви от анимационния филм "Бебе бос".

Вижте снимки >>

"Толкова съм щастлива, че сме обградени от прекрасно семейство и приятели, с които споделихме този специален ден! Дано имаме още много щастливи моменти заедно и създаваме прекрасни спомени на нас и нашите деца!", е написала Мона до кадрите в социалната мрежа.

А точно на рождения ден на малкия Никола, актрисата отбеляза щастливия повод със следния пост:

Вижте тази публикация в Instagram.

BIRTHDAY BOY Точно преди една година, на този ден в 14:29 се появи нашето малко чудо. Чудо, за което мечтаех. Чудо, което знаех и истински вярвах, че ще се случи. Преди години, когато доктори ми казаха, че шанса ми да забременея е минимален, аз не исках да им повярвам. Бях сигурна, че в живота ми рано или късно, ще се появи едно малко същество, което ще преобърне всичко нагоре с краката и ще ми покаже какво е истинската любов. Никога не съм си представяла как ще изглежда, какъв ще бъде... просто знаех, че когато се появи ще го обичам безрезервно и силно! Хора, аз съм най-щастливия човек на света @radoslavgocheff, обичам те! С теб сме отбор Машини! Една година пълна с толкова много емоции... Една година - любов, смях, грижи, умора. Дете мое, само бъди здраво! Ние ще се погрижим да си винаги усмихнат, спокоен и щастлив! Честит първи рожден ден , Никола! Мама

Публикация, споделена от Mona Gocheff (@monagocheff) на