Мона Недева от "Революция Z", която е бременна с първото си дете, обяви пола на бебето. Съпругата на Радослав Гочев използва Инстаграм, за да разкрие пред приятели и фенове момиченце или момченце очакват да се появи на бял свят.

Вижте снимки >>

Преди няколко дни Мона публикува кадър в социалните мрежи, на който държи два балона - в розово и в синьо. Тя попита феновете си какво мислят, че ще е бебето. След няколко дни очакване Мона сподели кадър от същата тераса, на която се бе снимала дни по-рано, а в ръката си държи цял букет от сини балони и един във формата на бебе със син памперс.

Мона държи феновете си в течение какво се случва с бременността ѝ и как се чувства тя. Актрисата сподели и прочувствен пост:

"Времето лети, и дните минават толкова бързо и неусетно... няколко месеца остават до най-важния ден в живота ми! Поклон пред моето мамче и всички смели и силни мами, които са изживяли това чудо на бременността! Всеки ден е пълен с нови приключения, но всичко си заслужава, когато знаеш че скоро ще видиш най-любимото си същество."

Мона и съпругът ѝ Радослав Гочев обявиха радостната вест в края на август. Певицата публикува снимка, на която двамата позират усмихнати и прегърнати, а тя държи плакат с надпис "Бебе на борда".

"Нека приключението започне. Обичам ви и двамата", коментира Мона към кадъра.

Няколко дни по-рано тя и Радослав бяха на екскурзия в Рим. Двамата обиколиха всички забележителности, като за част от разходката си използваха скутер.

Радослав Гочев е син на продуцента Димитър Гочев. Той и Мона се ожениха миналия юли. Певицата стартира кариерата си като изпълнител на "Стерео стая", а по-късно избра да се развива в ТВ и уеб сериалите. Тя е и активна блогърка в социалните мрежи.