Звездата от "Революция Z" Мона Недева, която съвсем скоро очаква първото си дете, помоли феновете си в Инстаграм да познаят какво име са избрали със съпруга ѝ Радослав Гочев за бебето.

Вижте бременната Мона >>

"Вече си имаме име за бебчо... не успях да убедя Радо, да го кръстим Бам-Бам. Как предполагате че ще се казва?!", написа Мона към кадър, на който е облечена в сатенен тоалет, който подчертава корема ѝ.

От коментарите не става ясно дали някой от потребителите на социалната мрежа е познал името, на което се е спряло семейството, но сред предположенията са популярните в момента Александър, Калоян, Кристиян, присъстват и класическите Иван, Христо, Димитър, както се казва и свекърът на Мона - продуцентът Димитър Гочев. Многократно се появява и Радослав, както е името на таткото на бебето. Сред по-екзотичните предположения са Леонардо, Алехандро, Роман, Нео и Монро (съчетание от Мона и Радо).

Звездната двойка Александра и Даниел Петканови пък вчера се обърнаха към феновете на Алекс с молба да им помогнат с името на сина им, който също се очаква в най-скоро време. Там предложенията заваляха с такъв интензитет и остроумие, че на Петканови със сигурност няма да им е лесно, ако наистина разчитат на своите почитатели.