"Благодаря Ви! Беше вълшебно!" - написа Графа в социалните мрежи след четиридневния концертен маратон в парк център "Юнак", който той и бенда му организираха за музикалните фенове от 14 до 17 юли.

Новата концертна програма на Влади Ампов остави незабравими спомени в публиката, която след месеци на изолация се почувства отново свободна да се наслаждава на любимата си музика. Условията в парк център "Юнак" бяха перфектни - с достатъчно разстояние между седящите места и пространство, което гарантираше спокойствието на всички.

Снимка: Нели Куртева

Във всяка от концертните вечери, Графа предоставяше сцената си за авторска изява на едни от най-талантливи млади изпълнители - Тино, Елена Сиракова, Александър Славчев, Алекс Георгиев, Йоана Сашова и Атанас Кателиев.

Голямото концертно шоу беше с начален час 21:00 и във всяка една от вечерите беше разбиващо. Влади Ампов, Борислав Бояджиев - Борче, Краси Тодоров, Александър Обретенов, Миро Иванов, Венци Трифонов, Васето Крумов и беквокалистките от LaTiDa музицираха с класа, професионализъм, сърце и отдаденост.

Снимка: Нели Куртева

Програмата за концертите беше енергична, въздействаща, владееше публиката през цялото време, а емоциите на сцена и пред нея не могат да бъдат описани с думи.

Снимка: Нели Куртева

Всичко започна с "Огън", премина през най-големите хитове на Графа, на живо в концертни версии чухме за първи път хитовете от миналото лято "Ca$h" и "Да", както и актуалния "Ти грееш". "Последната песен" беше логичният завършек на концерта, но публиката категорично не беше съгласна с това. Последваха три биса, като поредното доказателство за любовта на Графа към феновете му и неговата отдаденост на музиката дойде на финала с изпълнението на "Давам всичко за теб" , за което на сцената останаха само Влади Ампов и неговата китара.

Снимка: Нели Куртева

Концертите в София свършиха, но спомените и емоциите, които оставиха в сърцата на публиката ще живеят дълго.

Купи билет

В следващите две седмици предстоят още 4 концерта на Графа в страната - 22 юли - Летен Театър, Велико Търново, 26 юли - Летен театър - Варна, 30 юли - Античен театър - Пловдив, 3 август - Летен театър, Бургас.

Снимка: Нели Куртева