Топмоделът Наоми Кембъл, която стана майка през май т.г., е решила да се погрижи за себе си отвътре и отвън. 51-годишната жрица на котешката пътечка винаги е била забелязвана заради необичайната си хубост, и затова сега решила да насочи вниманието към вътрешното аз, релаксирайки в австрийски спа център, пише "Daily Mail".

Снимка: Официален профил в Instagram

Макар да я водят "ветеран на подиума", манекенката се отдаде на терапевтична ваканция, която дава резултати и тя видимо младее, много свежа за годините си. Черната пантера е избрала луксозния курорт Vivamayr на брега на живописното и спокойно езеро Алтаус, където вилите струват около 20 000 евро на седмица.

Тя показва кадри с жълт бански, на които се вижда че тялото ѝ възвръща своята супер версия.

"Програмата се нарича "Reset, Restore, Regenerate" и благодаря на д-р Суша за помощта. В моя бранш се гледа първо външния вид. За мен е важно да се съсредоточа върху това, което идва отвътре", казва тя.

Като майка

Снимка:Дейли Мейл

Преди години красавицата заяви, че има желание да се сдобие с дете, независимо какъв ще бъде семейният ѝ статут в бъдеще, както и че благодарение на науката може да стане майка когато пожелае.

Досега тя не е оповестила името на дъщеричката си, нито кой е бащата, или каквито и да е подробности около появата ѝ изобщо. Нарича я велика благодат.

Снимка: Официален профил в Instagram