Изминаха вече 22 години, откакто Памела Андерсън за последно облече емблематичния си червен цял бански на снимачната площадка на хитовия сериал на 90-те - "Спасители на плажа". Но се оказва, че той все още ѝ става.

Вижте снимки >>

В интервю, което даде за "The New York Times", 52-годишният секссимвол разкри, че не само все още се побира в плажното облекло, но понякога всъщност го облича, за да изненада мъжете, с които излиза.

"Влизам под душа с банския и след това скачам върху половинката си, където и да е в къщата, както съм си мокра", каза тя.

Според публикацията в таблоида, тв предаването е било базирано върху дизайна на костюмите, носени от реални спасители в Южна Калифорния, а след това всеки от тях е бил персонално пригоден към тялото на всяка звезда.

"Никога не сме търсили секси ефекта умишлено. Всичко се свеждаше до атлетичността. Такъв беше случаят и с известния кадър, в който актьорите тичат на забавен каданс", твърди създателя на поредицата - Майкъл Бърк.

Но макар да не е създаден, за да изглежда секси на малкия екран, той определено беше.

Снимка: Официален профил на "Baywatch" във Facebook

"Някои хора ми носят банските си, за да давам автографи на тях и се чудя на големите им размери. Казвам им: "Моят бански костюм беше мъничък. Просто се разтегляше по тялото ми", каза Андерсън, коментирайки сегашната мода при целите бански.

И въпреки че са минали повече от 2 десетилетия, сериалът все още има много верни почитатели, с изключение на двама... синовете на Памела от Томи Лий - Брандън (23 г.) и Дилън (21г.), които късно са установили коя всъщност е майка им.

В интервю за "People" през 2015 г., тя обясни, че момчетата не били наясно с нейната слава. Въпреки че са посещавали снимачната площадка на "Спасители на плажа" през ​​цялото време, те знаели колко популярна е тя, защото по онова време са били много малки.

"Те не виждаха колко усилено работих, защото изградих целия си живот около тях - почивките от снимки, за да присъствам на техните футболни мачове, бяха в част от договорите ми", обяснява актрисата.

Още на първия им ден в сърф-лагер обаче, те научили истината.

"Те се приближиха до мен и ме попитаха: "Мамо, ти ли си Памела Андерсън?" Потвърдих и те започнаха да ме питат какво означава това и защо хората говорят толкова за мен. После отново ме попитаха дали наистина съм Памела Андерсън", казва звездата, която тогава просто отговорила с "да".