Роджърс Уотърс се ожени на 78 години за пети път. Избраницата му е Камила Чавес, с която има връзка от няколко години. 

Легендата от "Pink Floyd" и съпругата му се врекоха във вечна любов в имението на музиканта "Бриджхемптън" в Ню Йорк, което той купи през 2010 г. за 16,2 млн. долара.

В профилите си в Инстаграм и Twitter, рок иконата написа кратко послание по случай хубавия повод, гласящо: "Толкова съм щастлив". Камила изглежда красива в бяла дантелена сватбена рокля. 

Двамата на фестивала във Венеция през 2019 година

Снимка: Getty Images

Роджър, чието състояние се оценява на 310 милиона долара, според "Celebrity Net Worth", разкри в интервю през 2018 г., че се е запознал с Камила няколко години преди да станат двойка, а причина за срещата им бил един концертите му. Тогава тя работела в транспортна компания и шофирала автомобила му до хотела. 

"Бях отседнал в едни град за две седмици и имаше много разходки с колата между хотела и стадиона. Моят асистент седеше отпред с нея и си говореха, а аз бях на задната седалка. Нещо в нея ме привлече, разказа Уотърс преди време.

През 1969 г. Роджър се жени за детската си любов Джуди Трим, но през 1975 г. двамата се развеждат. След това, година по-късно идва ред на сватба номер 2 с лейди Каролин Кристи, с която имат две деца - син Хари, сега на 44 години, и дъщеря Индия, сега на 43 години. Те се разделят през 1992 г. На следващата година музикантът сключва брак с Присила Филипс, с която имат син, носещ името Джак, който е на 24 години, но се развеждат през 2001 г.

Последната съпруга на Роджър беше Лори Дърнинг, с която се сгоди през 2004 г. и се ожени през януари 2012 г., преди да подаде молба за развод през септември 2015 г. Когато станаха двойка, той заяви: "Не бих могъл да съм по-щастлив".