Плеяда от известни личности участват във видеоклип към песента "My Sweet Lord", който ще почете Джордж Харисън, предаде Ройтерс.

Това е първото официално видео към парчето от 70-те години на бившия член на легендарната британска група "Бийтълс", който почина през 2001 г.

"My Sweet Lord" е пилотната песен от албума "All Things Must Pass", който Джордж Харисън издава след разпадането на британската група. Тогава парчето заема челни позиции в музикалните класации.

В клипа актьорът Марк Хамил от "Междузведни войни" е в ролята на шеф на тайна служба, която изпраща двама специални агенти на метафизична мисия "да търсят това, което не може да се види".

Във видеото участват повече от 40 музиканти, актьори и комици, които се представят като специални агенти в хода на мисията.

В кадрите могат да се видят Ринго Стар, Джо Уолш от "Ийгълс", Джеф Лин от "Илектрик лайт оркестра", актьорите Розана Аркет, Дарън Крис, Джон Хам и други. За кратко се появяват също вдовицата на Джордж Харисън - Оливия и синът им Дани, който е изпълнителен продуцент на видеото.