Наоми Кембъл била претърсена на Летище София, когато пристигнала у нас за снимки на реклама и заради това останала силно разочарована, написа "Daily Mail". Супермоделът е описал случка от 19 май, когато била спряна от митничарите, които прегледали багажа й. Тя смята, че я спрели, защото е тъмнокожа, пише още изданието. 

"Наоми беше много разстроена. Целият инцидент ѝ се отрази ужасно. Тя пътуваше за снимките на вълнуваща фотосесия, която очакваше с нетърпение, но това малко помрачи времето ѝ, прекарано в София", твърдяла нейна приятелка. По случая е извършена проверка.

Снимка: Официален профил в Instagram

"Във връзка с множеството получени запитвания по повод информация за проверка на г-жа Наоми Кембъл при пристигането й на Летище София, Ви информираме, че е бил проверен багажът на г-жа Кембъл и е извършена рутинна проверка на случаен принцип, което е част от задълженията на митническите служители. В Агенция "Митници" няма постъпило оплакване от г-жа Кембъл или неин представител", съобщиха оттам.

2008 г. Кембъл беше свалена от самолет с белезници след караница с полицията на летище "Хийтроу". Твърди се, че тя се е ядосала, след като стюардесите й направили забележка, защото чантата й не била прибрана, а тя била и твърде тежка.

Вчера Наоми отдаде времето си на малката си дъщеричка, чието име още пази в тайна, и се похвали с първите й крачки на снимка в Инстаграм. 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Naomi Campbell (@naomi)