Мег Белами, която изигра младата Катрин Мидълтън в популярната поредица "Короната", разкри, че "троловете" в интернет са я наричали "твърде дебела" за ролята. 21-годишната актриса участва в последния сезон на шоуто на Netlix, който разказва за началото на отношенията на Уилям и Кейт.

Белами разказа през списанието Mail on Sunday's You, че се е сблъскала с негативизма, когато е погледнала телефона си след дълъг ден, прекаран в интервюта. "Твърде дебела си, за да играеш Кейт", са гласели коментарите, пише ВВС.

Според младата звезда, тази ситуация дава реален поглед над това какво е да си жена в тази индустрия. "Помислих си, че трябва да се дистанцирам от тях, защото не означават нищо. Не можем да се вслушваме в подобни неща. И една от причините, е че повечето от тях са написани от интернет тролове или мъже на име Гари, които държат риба на профилната си снимка", казва още тя.

Мег допълни, че единственото, което изпитва към тези хора, са само позитивни чувства. "Те са губещите, защото казват това. А аз изживявам най-добрата версия на живота си", категорична е актрисата.

Тя не пропусна да изкаже и съчувствието си към кралското семейство, предвид факта, че Чарлз Трети и принцеса Кейт се борят с онкологични заболявания.

Белами си партнира рамо до рамо с Ед Маквей, който играе Уилям, и с Лутър Форд, който се превъплъти в образа на принц Хари. Това е първата голяма роля и за тримата млади актьори.

Снимка: Netflix