Синоптичката Натали Трифонова все още е с детската си любов. Романтичната история започва още в четвърти клас. Това сподели самата Трифонова преди дни в ефира на bTV.

Вижте снимки >>

"Той е много по-добър човек от мен, много по-благ характер", казва Натали за приятеля си Доан Хасан. Той пък не крие, че още от малък е имал симпатии към нея. През годините двамата са се разделяли няколко пъти, но винаги са намирали пътя един към друг, пишат от iwoman.bg.

Самият Доан в момента преминавал през много тежък период, тъй като съвсем скоро му се наложило да спаси живота на баща си. Споделя, че благодарение на Натали успява да приеме нещата по-леко, защото тя го подкрепя и окуражава. В същото време обаче самата Трифонова не крие, че е изживяла нещата много драматично.

Бабата на Натали - д-р Маргарита Ковачева, пък споделя, че въпреки че е заета, внучката ѝ успява да я посети във Велико Търново поне веднъж в месеца. Не крие, че основно ѝ прави забележки за облеклото. Надявала се е Натали да стане лекар, и досега съжалява, че е взела решение да тръгне в друга професионална посока. "Това не е моето призвание, по-добре да не правя нещо, което не чувствам като свое", коментира Натали.

"Не обичам да правя дългосрочни планове, знам само, че искам да остана в България", казва още Трифонова.

"Тя е даваща любов и излъчваща любов", категорична е майката на Натали - Ванина Трифонова. Двете се възприемат като приятелки, а един от най-драматичните моменти в живота им е преди няколко години, когато са на почивка в Гърция и претърпяват тежка катастрофа. Майката губи съзнание, изпада в критично състояние, пет дни лежи в болница. Тогава Натали разбира, че може да изгуби най-близкия и ценен човек до себе си. "Това ме промени и ме накара да ценя всичко, което имам. Слава Богу, че нещата се развиха добре", разказва тя.

Колегите на Натали - синоптиците Христина Балинска и Емо Чолаков, казват, че в живота Натали е същата, каквато изглежда и на екрана - усмивката, слънчева и позитивна.