За едни любовта е силно недостижима фикция, за други е онова, с което живеят всеки ден. А както е казал Аристотел: "Любовта е една душа в две тела".

Вероятно точното отражение на именно тази любов намират докторът-актьор Наум Шопов и неговата половинка Теа Минкова, които отбелязаха осмата година, откакто са заедно.

Вижте снимки на двойката >>

По този прекрасен повод Наум Шопов сподели трогателен пост в Инстаграм профила си, с  който обяснява на Теа какво означава тя за него.

"Осем години заедно... Дали преди 8 години, когато те срещах в прословутия тунел на Софийския университет съм предполагал, че ще си един от най-важните хора в живота ми? Дали съм предполагал, че ти ще бъдеш моят най-добър приятел, най-голяма любов и най-силна подкрепа...Дали съм предполагал, че ти ще си единственото друго същество, на което ще мога да имам такова доверие? Тогава бях просто едно дете и не, че сега не съм, но вече си имаме наше детенце, най-прекрасната малка мишка на света. Благодаря ти за всичко това, защото когато те срещнах там, не бях човекът, който съм сега. Пораснахме заедно и искам да остареем така...", гласи посланието на младия доктор, което той е украсил и със сърце в края на текста.

Наум и Теа от години наистина правят почти всичко заедно и не спират да показват на последователите си в социалните мрежи дори най-съкровените моменти от личния си живот. Те станаха родители на малката Амая на 5 декември миналата година, като скоро след раждането на бебето споделиха снимки с дъщеричката си в социалните мрежи и дори видео от болницата, в която Теа роди.

А за щастливото събитие, което ги очакваше, двойката "разказа" отново с пост в Инстаграм през юни 2019 г.

Снимка: Официален профил в Instagram

Наследникът на актьорската фамилия и приятелката му, с която се познават от училище, но любовта им пламва година-две по-късно по време на случайна среща в тунела на Софийския университет, се сгодиха през ноември 2018 г. Наум предложи брак на Теа навръх 26-ия ѝ рожден ден. Няколко дни по-късно Теа сподели в интервю за Dir.bg, че не прави планове за голяма сватба, а събитието ще е нестандартно и в тесен кръг и допълни, че са готови за "най-сериозното решение", а за нея това е да станат родители.

И ето че днес, осем години след началото на връзката им, Наум и Теа са вече родители на прекрасната Амая, но все още не са стигнали до сватба.