Новата мания, която завладя социалните мрежи - #10yearschallenge или 10-годишното предизвикателство, провокира младият лекар и актьор Наум Шопов да отправи мотивиращо послание към феновете и приятелите си в Инстаграм.

Вижте кадъра >>

Д-р Шопов сподели колаж със снимки от преди 10 години и днес. На едната той е направо неузнаваем в сравнение със съвременната си визия. През 2009 г. Наум е имал дредлокс, известни още като расти. На кадъра той с широки дрехи и пуши пура. Днес Наум е запален по здравословния начин на живот и спорта. Той вече е дипломиран лекар и практикува в столичната болница за спешна медицина "Пирогов".

Актьорът, който се превъплъщава в ролята на д-р Борис Тасев в сериала "Откраднат живот", отправи и мотивиращо послание към феновете и приятелите си в Инстаграм:

"#10yearschallenge и понеже този challenge не е само, за да покажем какви ""убавци" сме станали за 10 години. Аз ще ви споделя само едно - човек сам прави избора, кой път да поеме. На каквато и възраст да сте сега, постарайте се да направите така, че след 10 години да бъдете горди със себе си!"

Вижте тази публикация в Instagram.

#10yearschallenge и понеже този challenge не е само, за да покажем какви “‘убавци” сме станали за 10 години. Аз ще ви споделя само едно - човек сам прави избора, кой път да поеме. На каквато и възраст да сте сега, постарайте се да направите така, че след 10 години да бъдете горди със себе си!

Публикация, споделена от Д-р Наум Шопов (@shopov) на