Новородената дъщеричка на Наум Шопов и Теа Минкова - Амая, вече е у дома. Семейството сподели кадри от изписването на Теа и бебето от болницата.

Вижте снимки >>

Младият лекар и актьор в хитовия сериал "Откраднат живот" публикува снимка, на която двойката излизат хванати за ръка от болницата, а Наум носи бебешко кошче и гледа с любов към малката си дъщеря. Теа показа завидна фигура с рокля по тялото във виненочервено. Самата Теа пък публикува друг кадър от болницата. Двамата с Шопов се целуват, а той държи в едната си ръка бебето.

Преди дни Минкова написа прочувствено послание, с което отбеляза раждането на дъщеря си:

"Амая Шопова. Това е от тези моменти, в които искаш да запаметиш всяка една секунда. Гледам я с часове и се опитвам да запомня всеки звук, движение и дишане. Огромно Благодаря на д-р Коновалова и целия ѝ екип затова, че със страхотното си отношение направи тези 9 месеца толкова спокойни за нас! Благодаря на всеки един от вас, който отдели време и ни изпрати позитивната си енергия! Няма как да отговорим на всички, но ни напълнихте сърцата! Благодаря ти и на теб, Наум Шопов - голям отбор сме! Сега ни предстои голямото опознаване с Амая /истината е, че след минути ни предстои първото къпане/."

Теа и Наум се похвалиха с раждането на първата си рожба на 5 декември. Двойката е сгодена от малко повече от година, а преди време Минкова сподели в интервю за Life.dir.bg, че сватбата ще бъде в тесен кръг.