Актрисата Катрин Макфий, която зрителите познават най-вече с ролята ѝ на Пейдж в сериала "Скорпион, стана майка за първи път. Това е първото дете на Катрин със съпруга ѝ и продуцент Дейвид Фостър.

Двамата са станали родители на момченце. Новината бе потвърдена от близък на двойката през списание People. Засега не се съобщава по-подробна информация за бебето, като мерките, с които се е родили или какво име са избрали родителите му.

Новината, че Катрин и Дейвид очакват дете бе оповестена през октомври миналата година. Фостър е много по-възрастен от настоящата си съпруга. 71-годишният продуцент има пет големи дъщери от различни свои връзки, но за първи път става баща на момче.

Катрин Макфий се среща с Дейвид Фостър през 2006 г., но връзката им започва години по-късно, а през 2018 г. се сгодяват. Сключват брак в Лондон през юни 2019 г.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Катрин Макфий, която е и певица, е една от най-близките приятелки на Меган Маркъл в САЩ. Двете се запознават още в гимназията, но се сприятеляват на снимачната площадка през 2018 г. Именно съпругът на Катрин - Дейвид намира къщата за Меган Маркъл и Хари в Канада, в която семейството живя за кратко, след като напусна британското кралско семейство и Великобритания в началото на миналата година.