Всичко по Коледа е традиции. Украсяваме елхата, прекарваме време със семейството, но сега е 2022 г.! Време е да се противопоставим на традицията! Защо да не гледате НОВ филм тази година вместо застоялите "класики", които дядо ви е гледал. Време е да започнете своя собствена коледна традиция и да гледате един от най-добрите нови коледни филми за 2022 г., филм, на който още не знаете всички думи.

Falling for Christmas

Участието на Линдзи Лохан в коледен филм е наистина цялата информация, от която се нуждаете за филма "Falling for Christmas". Ако това не е достатъчно, за да ви привлече, тогава да, тя наистина играе разглезена наследница на курортния бизнес на баща си в Аспен, да, получава амнезия и да, влюбва се в местен управител на хижа (Чорд Овърстрийт). Това е първокласен пример за това, че не гледате филм за празниците заради действителния сюжет, а заради зрелището (или липсата на такова) на всичко това.

Embed from Getty Images

A Christmas Story Christmas

Продълженията и римейковете на коледните класики, независимо дали сме ги поискали или не, са голям бизнес. В това продължение, чието действие се развива през 70-те години на миналия век, Ралфи (Питър Билингсли) вече е пораснал, настига старите си приятели и трябва да подари на собственото си семейство вълшебната Коледа, която му е подарил баща му. Отзивите са смесени за този нов вариант, но той знае как да извлече търсената носталгия.

Three Wise Men and a Baby

"Трима мъдреци и едно бебе" е като версията на "Отмъстителите" на Hallmark, защото събира три големи звезди. Андрю Уокър (Моето семейно коледно дърво), Тайлър Хайнс (Неочаквана Коледа) и Пол Кембъл (Коледа на звездна светлина) играят трима пичове, които се оказват в ролята на грижещи се за бебе по време на празниците, и да, ще има шеги за памперси. (Противозаконно е в подобни филми да няма шега за миризливи памперси.)

Santa Bootcamp

Мелиса Джоан Харт застава зад камерата на този филм, в който Емили Кини от "Живите мъртви" е в ролята на организатор на събития, който трябва да организира екстравагантна коледна галавечер за магнат от търговски център. В търсене на идеалния Дядо Коледа тя посещава тренировъчен лагер за Дядо Коледа, където среща инструктор, който - няма да познаете - я учи да обича Коледа отново. Влюбва ли се тя в красивия магнат на търговския център?

Dolly Parton's Mountain Magic Christmas

Доли Партън е в това. Това е всичко, което трябва да знаете, за да го гледате. Но ако трябва да знаете за какво става дума, ето ви го: Доли и приятелите ѝ правят специален празничен мюзикъл за телевизията (mo' meta!) и между големите музикални номера и хаоса в продукцията тя е водена през миналото си от трима мъдри, вероятно брадати планински мъже.

Embed from Getty Images

 

It's a Wonderful Binge

Омръзнало ви е от захаросаното коледно настроение и търсите нещо, което да е в списъка на непослушните на Дядо Коледа? Изгледайте този оригинален филм, който е продължение на блудкавата комедия The Binge. It's a Wonderful Binge е поредната пародия на The Purge, само че всички наркотици и алкохол са легални само за един ден в годината и тази година този ден се пада на Коледа.

Mariah Carey: Merry Christmas to All

Благодарение на няколко редки съвременни класически песни за празниците, Марая Кери е единственото нещо, което можем да наречем "Кралицата на коледните подаръци". Тя се качва на сцената на "Madison Square Garden" в този специален музикален филм, който е посветен изцяло на музиката. Да, тя ще изпее "All I Want for Christmas Is You".

Embed from Getty Images