След фурорa, който направи през 2023 г. със своето турне "20 години на сцена", най-обичаният и слушан у нас гръцки изпълнител, Никос Вертис, идва за пореден голям концерт в България.

Шоу-спектакълът тази година ще бъде на 11 октомври в зала "Арена София".

Билетите влизат в продажба в сряда, 13 март, на ticketstation.bg, а за най-големите фенове на гръцката звезда - са предвидени различни категории ВИП маси. 

За грандиозната гръцка вечер ще се погрижи и неговият оркестър с 25 музиканти с бузуки, а атмосферата в залата със сигурност ще надмине тази и в най-добрите гръцки клубове със сцена на няколко нива, мултимедия и светлинно шоу.

Музикалният крал на Гърция, както наричат Никос Вертис, ще разгорещи страстите с най-големите си хитове и най-красиви песни "Thelo na me nioseis", "De me skeftesai", "An Eisai Ena Asteri" и др., някои от които той обещава да изсвири лично на своята любима китара.

Публиката в залата ще чуе и някои от новите песни на хитовия изпълнител, сред които е баладата му "Argisame Kardia Mou", която само за месец разби музикалните класации в южната ни съседка.

Никос Вертис е роден на 21 август 1976 година в Холандия. Когато е на шест години, семейството му се мести в Солун. Скоро той започва да взема уроци по бузуки, а от 15-годишен се занимава и с пеене. Оттогава прекарва живота си в композиране, свирене и пеене - първо в големи клубове, а после и на професионалната сцена. Никос, който носи прозвището "най-желаният ерген на Гърция", предизвиква невиждан фурор не само по време на участията си - навсякъде, където го разпознават в различни части на света, го посрещат с истинска фенска истерия.

Повече за събитието вижте във Facebook страницата

Източник: Fest Team