По повод края на седмицата, която отбелязахме като Седмица на бащата, обръщаме поглед към 12 красиви мъже, които са били обявявани от списание People за най-сексапилните мъже на планетата. Всички те обаче са и любящи бащи и има какво да кажат и покажат по тази тема.

Вижте снимки >>

Започваме с Джон Леджънд, който е носител на титлата "Най-сексапилния жив мъж на планетата" за тази година. Той има две деца - Луна на 3 години и Майлс на 1 годинка. Леджънд е женен за модела Криси Тийгън.

"Да видя раждането на двете ми деца е най-голямото и най-хубавото нещо в живота", казва Идрис Елба, който е баща на две деца от предишни свои връзки - дъщеря  Исан и син Уинстън.

Най-сексапилният мъж на годината за 2016-а - Дуейн Джонсън - Скалата, има три дъщери. Две от настоящата си съпруга Лорън Хашиян и една от бившата си съпруга Дани Гарсия. Той казва, че децата му са онова, което го запазва скромен и земен човек.

Дейвид Бекъм - най-секси мъжът за 2015 г., е баща на 4 деца. Три момчета и едно момиче. Той прекарва много време в забавления и разходни с тях и сякаш най-много от всичко му харесва да бъде баща.

Крис Хемсуърт е истиснки супер татко. Той владее всичко от тичане по пътечката със сина си на ръце до правене на торта-динозавър. Той има три деца - Тристан, Саша и Индия.

Адам Ливайн е най-сексапилният мъж за 2013-а година, но оттогава стана още по-велик след раждането на децата му Дъсти Роуз и Джио Грейс.

Матю Макконахи има три деца и актьорът е споделял в интервюта, че винаги е искал да бъде баща.

"Никога мъжът не е повече мъж, отколкото в момента, когато е баща на новородено", казва Макконахи.

Брадли Купър казва: "Да имам дете и свое семейство е чудо..." За съжаление актьорът се раздели с майката на детето си - модела Ирина Шейк, но продължава все така всеотдайно и с любов да се грижи за дъщеря си.

Райън Рейнолдс е баща на три дъщери и е категоричен, че точно това е искал. Със съпругата му Блейк Лайвли станаха родители за трети път само преди седмици.

Джордж Клуни е един от най-сексапилните мъже на планетата, има една от най-харизматичните и стилни жени за съпруга - Амал. Баща е на близнаците Ела и Александър и има доста големи планове и желания за тях.

"Искам да са щастливи", казва актьорът.