Отбор миски, които искат да въртят мотиката и да доят кравите, се струпаха във "Фермата". В стартиралото тази вечер риалити зрителите преброиха не една, а три носителки на короната. Най-известната от тях е спортната журналистка Гергана Гунчева, която ще води предаването заедно с Иван и Андрей.

Въпреки че беше обявена за най-красива българка преди близо 20 години, тя продължава да събира погледите с нежното си излъчване. Гергана е бивша съпруга на спортния журналист Петър Бакърджиев и майка на двете им деца.

Гергана Гунчева с Иван и Андрей

Снимка: bTV

Сред участничките също има момичета с корони. Нанси Карабойчева, която стана "Мис България" през 2013 година, не се страхува от селския труд. Израснала е в пазарджишкото село Юнаците и може и да копае, и да плеви. Казва, че никога не е била типична миска, а най-голямото й щастие са мъжът й и двамата им сина.

Бившият модел и "Мисис България 2019" Неделина Цанева също влезе в предаването, за да покаже на какво е способна в тежките селски условия. В последно време тя се изявява като поп-фолк певица и музикален продуцент. Не крие, че има няколко пластични операции и че харесва промените по себе си.

Неделина Цанева

Снимка: bTV