Изпълнителят Ne-Yo призна, че има романтични отношения с две жени едновременно.

В скорошно интервю за TMZ той заяви, че за първи път попада в такава ситуация, но е доволен. За таблоидът Ne-Yo, чието истинско име е Шафър Смит, каза още, че според него полигамията не е лошо нещо и ако има закон срещу нея, то трябва да се забрани. "Оставeте хората да правят каквото си искат. За мен това е нормално."

Според Шафър връзките с няколко души не вредят и няма нужда "правителството да казва кой с кого да излиза". Запитан дали може да повлияе това на бъдещата му работа, звездата отрече. Той допълни, че трябва да бъде емоционално развълнуван от даден проблем, преди да създаде материал по въпроса.

"При мен песните се появяват, когато има конкретна ситуация, която ми е повлияла по даден начин, не става просто ей така. В случая не виждам нищо нередно."

Преди да влезе във връзка с две жени, Смит бе сгоден за жена на име Мониета Шоу-Картър.

Вижте снимки на Ne-Yo >>

Наскоро екс годеницата му изтъкна в предаване, че причината, поради която са се разделили, е била пристрастеността на Шафър към "тройките". Тя сподели, че според нея Ne-Yo не е бил искрен, тъй като ако "човек иска нещо по-различно от теб самия, то значи той не е за теб."