Ненчо Балабанов отпразнува рождения си ден с шумно парти в столичен клуб.

Вижте снимки >>

Актьорът събра най-близкия си кръг приятели и колеги. Пред тях звездата официалното представи клипа на последната си песен.

"Тези пет неща" е новото лятно парче на Ненчо Балабанов. Специални благодарности за реализирането на песента и клипа изпълнителят изказа на един от най-талантливите композитори Магомед Геланиевич - Мага, който е автор на музиката на парчето. Партньорка на актьора във видеото е Василена Радева - изключително талантлива и обещаваща гримьорка и художничка, а заснемането и монтажа са дело на Стефан Маринов от "Будабаз тейп кампъни". Любопитен факт за песента е, че клипът е заснет миналата година - в последните слънчеви дни от септември.

На събитието присъстваха известни личности от българския хайлайф, дошли специално да уважат своя приятел Ненчо Балабанов. Сред гостите бяха и неговите колеги от "Господари на ефира", музиканти, актьори и много други.

"Благодаря на всички, които с риск да отидат трудно на работа утре дойдоха да ме уважат и да се забавляваме заедно", каза развълнуван рожденикът и им предостави микрофона за изпълнения, прераснали в истинска шоу програма в малките часове на нощта.