"През целия си живот съм усещала, че не знам нещо много важно за себе си", с тези думи на Антоанета Добрева, по-известна като Нети, започва анонсът за предстоящия епизод на предаването "Търси се...", който ще разкаже за неочаквания обрат в житейската история на певицата и актриса. На 44 години съпругата на изпълнителя и музикален продуцент Дони установява, че това нейно вътрешно чувство, което не ѝ е давало покой през годините, е напълно оправдано, понеже наскоро съвсем неволно разбира, че е осиновена.

Вижте снимки на Нети >>

Откритието ѝ идва след смъртта на нейната майка-осиновителка, когато ненадейно се натъква на документ, показващ, че кръвните им групи не съвпадат.

"Следва пауза и буря от емоции в главата и в душата ѝ. Пауза, но кратка, за да осмисли случващото се...
Малко по-късно близък до семейството им, съвсем случайно се запознава с биологичната майка на Нети... Джилда!
Двете се откриват след близо 45 години раздяла... Да, сърцата им туптят лудо! Джилда и Нети отново са заедно! Неописуемо....
Кръвен баща на Нети се оказва техен приятел, актьор, Петко от Плевен, с който Дони и Нети от години изкарват лятото на любимото село Варвара", пише в личния си профил водещата на предаването Нели Хаджийска, загатваща на зрителя какво ще види в шоуто тази седмица.

Макар и да звучат като сюжет на заплетена теленовела, събитията са напълно достоверни, а разказът им се оказва труден за екранното дуо, което от години представя на публиката съдбите на нашите артисти.

Но изненадите не приключват тук, защото се оказва, че изпълнителката на "Луната спи" има сестра, която също е популярно лице. Става въпрос за къдрокосата и лъчезарна водеща на предаването "Тази събота и неделя" - Александра Кръстева, която неотдавна зае мястото на напусналата Мариана Векилска.

Александра Кръстева

Снимка: bTV

"Една история за любовта, изпитанията, грешките, прошката и мъдростта...", допълва публикацията си Хаджийска, която пише още, че са заснели шоуто преди няколко дни.

Въпреки естеството на настоящата ситуация, предвид докосващите сърцето и душата емоции, снимките са приключили със силна прегръдка.

"Любовта е по-силна от страха! По-силна е!", завършва Нели.