Ник Картър от момчешката банда Backstreet Boys стана татко за втори път, след като съпругата му Лорън Кит го дари с момиченце.

Вижте снимки на Ник и семейството му >>

Говорител на двойката, която има също 3-годишен син Один, каза, че майката и новороденото се чувстват много добре, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Само преди ден Картър сподели пост в своя Инстаграм профил, в който казва: "С нетърпение очакваме новото попълнение."

А малко преди това бе пуснал и видео от ехографски преглед на съпругата си преди раждането на бебето с посланието "Вече започвам да се вълнувам!"

През месец май, осем месеца след като Лорън направи спонтанен аборт, изпълнителят на хита "Everybody" и съпругата му оповестиха, че очакват дете. 39-годишният Картър качи снимка в интернет, на която се виждат той, съпругата му и синът им в гора, а в далечината се забелязват цветовете на небесната дъга.

"Благодарим на Господ за най-големия дар, който някога сме искали", написа Ник под снимката.

През септември миналата година той заяви в Туитър, че е съкрушен, след като Лорън, която бе бременна в третия месец, направи спонтанен аборот и двамата загубиха бебето си, за което се знаеше, че е момиченце.

Лорън по-рано разкри, че докато била бременна с Один, се появили усложнения, които преминали през второто тримесечие от бременността ѝ.