Никълъс Кейдж ще става татко за трети път - петата му съпруга Рико Шибата е бременна.

Това ще бъде първото дете на 57-годишния актьор и 27-годишната му жена.

Холивудският ас има две деца от предишни връзки - Уестън на 31 години и Кал-Ел, на 16 години. Уестън е синът му от връзката с Кристина Фултън. Уестън е почитател на България и преди време разходи тогавашната си годеница и към днешна дата съпруга Хила, из Пловдив. Той дари Никълъс с две внучета. Кал-Ел е другият му син от Алис Ким, също от азиатски произход като Рико.

Представител на семейство Кейдж потвърди щастливата новина на двойката пред "People" в четвъртък. "Бъдещите родители са въодушевени!", се казва в изявлението.

Никълъс и Рико

Снимка: Getty Images

Никълъс и Рико се срещнаха в Япония през 2020 г., когато холивудската звезда снимаше филма "Prisoners Of Ghostland" на Сион Соно. Рико изигра една от четирите жени манекенки в продукцията. Двамата се сгодиха чрез приложението за видео разговори "FaceTime", преди да се оженят в луксозния хотел "Wynn" в Лас Вегас през февруари 2021 г.

По време на церемонията им Рико носеше ръчно изработено черно булчинско кимоно, а Никълас бе облечен в черен смокинг и на ревера си имаше бутониера жълта роза, който пасваше на букета на жена му.

Това е петият му опит в брачния живот след като беше женен за Патриша Аркет, Лиза- Мари Пресли, Алис Ким и Ерика Койке.

Новината идва дни след като актьорът призна, че правил отчаяни опити да навие чичо си Франсис Форд Копола да го вземе в "Кръстникът III". В крайна сметка не успял.

"Наистина мисля, че трябва да участвам във филма ти, чичо. Наистина мисля, че е добра идея, ако ме вземеш. Мисля, че мога да играя тази роля", молел го той, имайки предвид ролята на Винсънт Корлеоне.

Никълъс и Уестън Кейдж

Снимка: Getty Images