От няколко дни Пловдив е работна площадка за Ники Илиев и екипа му, които са в Града под тепетата за четвъртия филм на режисьора. По време на работния процес обаче Ники претърпява инцидент - бива нахапан от лабрадор.

Вижте снимки от снимачната площадка >>

За първи път той вижда кучето още на предварителния оглед на локации, които да се използват в новата му лента. Тогава бившият модел много се зарадвал на животното, понеже домашните любимци са му слабост, а и самият той има 2-годишен черен лабрадор. Забелязвайки радостта му, стопанката предупреждава, че все пак трябва да стои далеч от кучето, защото преди всичко то е пазач на дома.

Но докато текат снимките, Илиев пренебрегва думите ѝ, като се опитва да го погали. Това му изиграва лоша шега и той бива нахапан по врата и брадичката.

"Сам съм си виновен. Текна кръв и се наложи да ми направят промивка на място, защото трябваше да си довърша кадрите. После отидох до болница, където ми биха ваксина срещу тетанус", споделя той.

След неприятната случка режисьорът отново се връща на снимачната площадка, за да продължи с работата по "Завръщане". В продукцията зрителите ще видят Орлин Павлов, Александър Кадиев, Диляна Попова, Бойко Кръстанов, както и самият Ники Илиев. Премиерата е насрочена за края на октомври, като прожекциите ще бъдат във всички киносалони у нас.