Актьорът и режисьор Ники Илиев призна, че носи отговорност за раздялата със съпругата си Саня Борисова. Това призна самият той пред "Нова".

Вижте снимки на Ники и Саня >>

"Аз съм виновен по някакъв начин. Аз си поемам отговорността", заяви той и не пожела да коментира дали има нова жена до себе си.

Ники и Саня снимат заедно успешните български ленти "Чужденецът", "Нокаут или всичко, което тя написа" и "Живи легенди".

"Изпитвам уважение към нея, направихме 3 филма заедно, подкрепям я. Но причините, за това, че не сме заедно, са си между нас", каза Илиев за бившата си партньорка.

Той не е сигурен дали любовта е свършила и таи топли чувства към Саня:

"Не знам дали свърши любовта. Трудно е да различаваш професионалния и личния живот, когато работите заедно. Това понякога създава проблеми. Не знам кога е тръгнало началото на края. Искам тя да е щастлива, искам тя да е добре"

Слухове за раздялата на Ники и Саня се въртят в медийното пространство от дълго време, но актьорът призна официално за краха на брака им през август. Искрите между тях пламнаха по време на снимките на сериала "Забранена любов".