Ники Рийд и Иън Сомърхолдър официално са четиричленно семейство! Двамата посрещнаха момченце, разкри самата актриса на стори в Инстаграм профила си.

"Преди няколко седмици посрещнахме нашия син в деня, който може да се опише само като един от най-красивите в живота ми", бе част от посланието. "Роден вкъщи във вода и заобиколен от толкова много любов, за един миг сърцето ми се удвои", продължава текстът. "Както всички знаете, имам много строги граници в социалните мрежи, особено когато става дума за деца и за това, което избирам да споделя. Исках първо тук предварително да ви благодаря, че ги зачитате и че изпращате позитивизъм, доброта и ЛЮБОВ".

В сторито по-нататък Рийд благодари на акушерката и лекарите си "за това, че помогнаха нежно да се появи на бял свят това сладко момче". Актрисата деликатно разкри за новото попълнение в семейството, показвайки ден по-рано снимка, на която е притиснала одеяло към гърдите си, докато държи бебето. Припомняме, че двойката обяви, че очакват дете през януари.

Актьорът от "Дневниците на вампира" Иън пък от своя страна сподели снимка, на която Ники държи 5-годишната им дъщеря Боди Солей с една ръка, а с другата притиска наедрялото си коремче, в прекрасна обстановка на открито. "Всичко, което някога съм искал, бе да имам голямо семейство. Благодаря ти, Ник, че ми направи този подарък", написа той.

"ВТОРИ РУНД!!!!! Благодаря на този невероятен човек за това, че е най-невероятната майка и работи толкова усилено, за да сбъдва мечти!!!"

Под поста си той продължи: "Когато правех тази снимка, не можех да повярвам на това, което виждах. Няма нищо по-красиво...Единственото, за което моля, е всички да изпратят позитивни пожелания на Ник и мен през това време. Социалното пространство може да бъде странно, но можем да го направим и страхотно."

View this post on Instagram

A post shared by Nikki Reed (@nikkireed)