Никол Кидман знае истинското значение на думата "приятел". Именно поради това е до близката си дружка Рийз Уидърспун, която се справя с последиците от раздялата си с дългогодишния си съпруг Джим Тот, информира "RadarOnline".

Според източници, близки до актрисите: "Никол помага на Рийз да се справи с развода си. За това са приятелите."

Самата Кидман има натрупан опит по въпроса, тъй като преживя раздяла с Том Круз. Припомняме, че през март Рийз подаде молба за развод с Джим след 12 години брак. Като причина за раздялата актрисата от "Legally Blonde" посочва "непреодолими различия".

Иначе двамата имат 10-годишен син на име Тенеси, за когото Рийз поиска от съда да им предостави съвместно попечителство. Освен това тя разкрива, че са подписали предбрачно споразумение на 24 март 2011-а в Калифорния и че "е валидно и подлежи на изпълнение".

Както вече съобщи изданието по-рано тази година Рийз и Джим обявиха, че се развеждат, като направиха съвместно изявление.

"Взехме трудното решение да се разведем. Насладихме се на толкова много прекрасни години заедно и продължаваме напред с дълбока любов, доброта и взаимно уважение към всичко, което сме създали заедно."

Източници разкриват, че натовареният работен график на Рийз е причинил проблеми в брака. На всичкото отгоре актрисата се е запознала с Джим, когато той е бил високопоставен агент. През 2019 г. той напуснал работата си, за да работи за Quibi - компания за късометражни видеоклипове, която затворила месеци след старта си.