Никол Кидман се появи в много ефирна, спираща дъха рокля, с интересно деколте, оставящо голяма част от гърдите й на показ, дело на на "Armani Privé" по време на премиерата на филма "Being The Ricardos" в Лос Анджелис във вторник вечерта.

Снимка: Getty Images

По червения килим тя мина с екранния си съпруг Хавиер Бардем.

Преди да влезе в Музея на киното на Академията, холивудската дива се спря пред медиите и докато фотоапаратите щракаха бясно, извади огледалце и си оправи грима съвсем спокойно.

Никол играе една от най-емблематичните телевизионни звезди на всички времена, Люсил Бол. Така че не е изненада, че с визията си тя внесе стария холивудски блясък за старта на филма, отбелязват от "Daily Mail".

Хавиер Бардем, Никол Кидман, Нина Арианда и Джей Кей Симънс

Снимка: Getty Images

Лентата е по истинската история на Люсил (Кидман) и нейния съпруг Деси Арназ (Бардем), когато те са изправени пред криза, която може да сложи край на кариерата им и друга, която може да сложи край на брака им.

Никол изглеждаше зашеметяващо, с много бижута, включително инкрустирана с диаманти огърлица в комбинация от висящи обеци, които само добавиха към ретро шик излъчването й.

Снимка: Getty Images