Никол Шерцингер реши да сподели Деня на труда, който в Съединените щати се чества на 1 септември, със своята сестра - Кила, и нейните 3 дъщери.

Вижте снимки >>

"Нищо не ме прави по-щастлива от времето, което прекарвам със семейството си. Толкова съм благодарна", написа певицата към обща снимка на всички момичета от фамилията Шерцингер, която качи в социалната мрежа.

За празника те се разходиха с моторна лодка и да се отдадоха на истински водни приключения. Изпълнителката сподели видео, на което се вижда как тя и най-малката ѝ племенница - Лекси, скачат от висока скала директно във езерната вода.

"Така човек трябва да гмурне право в страховете си", гласи посланието към публикацията, в която още нарича малкото момиче истински войн.

Брюнетката сподели още кадри от щастливата сбирка, на които позира на борда на лодката, облечена в цял бански и без капка грим на лицето. Компания на фотосите ѝ правят децата, които видимо не могат да се нарадват на присъствието на леля си, която, заради натоварения си график и снимките на "Австралия търси талант", най-вероятно виждат по-рядко. Но и Никол изглежда не по-малко щастлива от тях и не може да спре да ги дарява с целувки.