Единственото нещо, което миналата година сякаш липсваше на Никол Шерцингер за рождения ѝ ден, бе истинската любов. Макар по онова време все още да се твърдеше, че двамата с Григор Димитров са заедно, тя посрещна личния си празник на родните си Хавайски острови... без него - факт, който бе достатъчно красноречив.

И ако преди 12 месеца, духайки свещите на тортата, певицата си е пожелала да срещне правилния мъж, който да я направи щастлива, сега по всичко личи, че желанието ѝ се е сбъднало, защото вчера тя навърши 42 г. с широка усмивка на лице и в обятията на Том Евънс.

Вижте снимки >>

Преди броени часове вокалистката на "Pussycat Dolls" сподели със своите последователи в Инстаграм галерия от изображения, разкриващи как е преминал специалният ден, който я завари в слънчева Португалия.

На първия кадър Никол е прегърнала Том през талията, който от своя страна я е притеглил още по-близо до себе си с едната си ръка. Двамата позират по бански костюми, разкриващи перфектните им тела, на фона на внушителни скали, разположени на брега на Атлантическия океан.

На друго изображение се вижда как двамата са заменили плажното облекло с ежедневно и вдигат наздравица с чаши бяло вино, седнали на маса под открито небе, която е отрупана с множество плодове и ордьоври. Изпълнителката е облечена с къс бял топ с тънки презрамки и дълга светлосиня пола с висока талия, докато бившият спортист е избрал светла риза, чиито ръкави е навил нагоре, и панталон.

"Благодаря ти, Боже, за поредната година около слънцето. Признателна съм за всеки нов ден, за свежия въздух в дробовете ми и сърцето ми, биещо по-силно от всякога. Благодарна съм за твоята милост и този неочакван подарък на времето. Благодарна съм за радостта и необятната любов, която получавам от семейството и приятелите си, както и от толкова много хора по света. Благодарна съм за твоята доброта и за това, че никога не се отказваш от мен, показвайки ми истинското значение на любовта, щастието и мира.
Твоята малка Никол.
Сега повече от всякога е важно да отделим време, за да помислим и разберем колко благословени сме. Не губете вяра, Бог е добър", гласи посланието към публикацията ѝ, към момента харесана от над 300 хил. души.

Никол и Том пристигнаха в Португалия преди седмица, за да прекарат Международния ден на бащата с родителите на Евънс - Сали и Брайън. Това бе първата среща на Шерцингер с майката и бащата на нейния любим. Тя го представи на своето семейство още през миналия декември, когато двамата прекараха Коледните празници в Америка.