Макар да се подозираше, че Никол Шерцингер и българският тенисист Григор Димитров вече не са заедно, досега никой от тях не потвърди официално тази информация. До днес твърдението основно се базираше на слухове, както и на източници, близки до бившата двойка. По-наблюдателните им почитатели споделяха това мнение, отбелязвайки, че двамата отдавна не са били заедно на едно и също място. Григор дори не присъства на рождения ден на Никол, който тя отпразнува на родното си място - Хавайските острови.

Вижте снимки >>

Сега обаче певицата призна за раздялата им, при това съвсем спонтанно. В момента тя е част от журито на "Австралия търси талант", като на кастингите не се притеснява открито да флиртува с участниците от мъжки пол. Забелязала този факт, колежката ѝ Люси Дюрак, която също е съдия в шоуто, се пошегува, че вече е намерила подходящ австралиец за красивата брюнетка.

При сценичната изява на друг господин, Никол извика: "Хайде, свободна съм". По този начин певицата непринудено потвърди, че съвместният ѝ път с тенисиста е приключил, слагайки веднъж завинаги край на спекулациите за взаимоотношенията ѝ с Григор. Изказването ѝ свидетелства, че тя е готова да продължи напред с нова половинка до себе си.

Сякаш, за да отбележи взетото решение, вчера тя промени прическата си. Дамите казват, че именно преобразяването на косата е първият признак, за нов етап в живота и Никол, като че ли, го доказва.

Тя публикува в официалната си Инстаграм страница снимки, на които се вижда, че си е направила бретон. На кадрите тя изглежда зашеметяващо, облечена в светлорозово бюстие и пола с висока талия, които подчертават формата на тялото ѝ. За да завърши визията си, тя се е спряла на сандали на висок ток в същия цвят и е наметнала върху раменете си дълго бяло сако.