Каквото и да си говорим, факт е, че Николета Лозанова извървя наистина дълъг път от безизвестното момиче, явило се на конкурса "Мис Плеймет", до най-популярното зайче на "Playboy" у нас, чието име и до днес, цели осемнайсет години по-късно, има постоянен абонамент за родната преса. Надали обаче навремето, когато е разлиствала някое списание, четейки материалите за родните известни личности, поместени на страниците му, тя изобщо си е представяла, че някой ден ще се присъедини към тях...

Но именно така се случва. Титлата за най-добър еротичен модел, която печели през 2006 г., преобръща изцяло живота ѝ, отреждайки ѝ специално място пред фотографските обективи, пред които тя влиза в образа на рекламно лице за множество брандове, а освен това застава и пред телевизионната камера, изпълнявайки ролята на водеща на няколко предавания.

Вижте снимки >>

И досега от нея продължават да се вълнуват над 800 хиляди души, последвали личния ѝ профил в Инстаграм, като бройката им единствено расте. Разбира се, половинката на Ники Михайлов отдавна е наясно, че славата изисква сериозна поддръжка, тъй като с времето блясъка ѝ може да се изгуби, ето защо тя винаги намира атрактивни начини, с които да окупира вниманието на своите последователи.

Един от тях със сигурност е промяната във визията, към която брюнетката толкова често прибягва, че надали в момента някой може лесно да си спомни как изглеждаше тя, преди да се появи в мъжката библия. Истината обаче е, че всяка нейна модификация, така да се каже, повлия положително за известността, на която се радва в момента - нещо, което никой не може да отрече, без значение дали я харесва или не.

WINBET - победата е емоция, която си заслужава да бъде изживяна! (18+)

 

И така, последното подобрение на Ни Ло, накарало всички отново да говорят за нея, е поредната корекция на седалището ѝ, която си подари за 34-ия си рожден ден. След като посрещна личния си празник в Париж, тя замина за Истанбул, където се подложи на интервенцията. Резултатът от нея пък наскоро показа в Рим, където заедно с партньора си отпразнуваха настъпването на 2022-ра.

Часове преди да настъпи полунощ и официално да стане 1 януари, някогашната водеща на "Папараци" сподели във виртуалното пространство кратко видео от хотелската си стая в 5-звездния "Hassler", разположен на върха на емблематичните за града Испански стълби. Облечена в шикозен сребрист тоалет с дълги ръкави и яка тип "поло", който е прилепнал за тялото ѝ като втора кожа, подчертавайки неговите форми, в кадрите тя върви бавно към балкона, разкриващ удивителна гледка към италианската столица, позволявайки на зрителя да добре да огледа фигурата ѝ.

Но това съвсем не бе единствения ѝ пост, акцентиращ върху новата форма на задните ѝ части, тъй като в първите дни на настоящата година Лозанова сподели още няколко изображения, на които умишлено е застанала с гръб към фотоапарата. За жалост на почитателите ѝ, както те сами отбелязаха в коментарите, този път тя не разкрива повече от голата си плът.