Хванати в плен на лошото време, завладяло голяма част от страна, на която небето продължава да се излива, или поне се кани всеки момент да го стори, навярно мнозина все още не могат да приемат за истина, че лятото е настъпило. И как би могло да бъде иначе, при положение че всички негови белези остават скрити зад мрачна завеса от буреносни облаци, изливаща над градовете у нас поройни дъждове. Въпреки това календарът на стената упорито настоява, че жаркият сезон вече е тук, а социалните мрежи потвърждават, че той е в своя разгар.

Разбира се, онези, които все още гледат скептично на този факт, подлагайки го на съмнение, лесно могат да се убедят в него като отворят Instagram, чиито температури са непоносимо високи, благодарение на горещите кадри, които неговите потребители публикуват. Да, в момента климатът, завладял приложението, болезнено контрастира с този извън него, а една от виновниците за това със сигурност е Николета Лозанова, която не спира да споделя съблазнителни изображения от Италия, където е заедно с Ники Михайлов.

Вижте снимки >>

Преди седмица най-популярната носителка на титлата "Мис Плеймейт" в България качи в личния си акаунт картинка с надпис: "Влюбена съм в местата, на които никога не съм била, и в хората, които никога не съм срещала", с която намекна на своите над осемстотин хиляди последователи, че се отправя на поредната почивка, някъде далеч от дома. И така, не след дълго тя пусна галерия от общо девет снимки, разкриващи подбрани мигове от пътуването ѝ с нейния любим. Онова обаче, направило по-сериозно впечатление на почитателите ѝ, бе краткото видео, което сподели на следващия ден. В него, обърнала гръб към обектива, тя се къпе, стоейки под външния душ на луксозната вила, която са наели.

Кратко след това брюнетката за втори път изкуши представителите на силния пол в платформата с друга фотография, само че от спалнята на къщата, на която стои до леглото, прикривайки предната част на голото си тяло с хавлиена кърпа. "Време да не правим нищо", гласи посланието към поста, събрал над единадесет хиляди харесвания и множество комплименти под формата на коментари.

Преди час еротичният модел качи нови кадри от разходката си из неназования град, в който се намира. За обиколката му тя е избрала да сложи ефирна бяла рокля с дълга пола и гол гръб, чиито презрамки в задната част е решила да не завързва, оставяйки ги да се спускат свободно надолу. Визията си е завършила с чифт слънчеви очила и дамска чанта с дълги ресни.