Нина Добрев се нареди до имена като Елън Бъркин и Пиърс Броснан - и тримата са звезди в новата комедия "The Outlaw" на "Netflix".

На партито по повод приключването на снимките в Атланта, Джорджия, родената в България актриса си направи селфи с прочутите си колеги и показа кадъра в Инстаграм. "Не усетих тази работа като работа. Беше толкова забавно с тези най-невероятни хора. Толкова мили, топли и красиви души отвътре и отвън. Този филм е толкова специален, че нямам търпение да го видите следващата година по "Netflix" и да се смеете. Благодаря на Адам Сандлър и Адам Дивайн. И огромно благодаря на нашия невероятен и трудолюбив екип", пише тя.

Филмът разказва историята на банков мениджър, в ролята е чаровникът Дивайн, който е на път да се ожени, но известни обирджии се готвят да ограбят трезора, който трябва да защити. Той започва да подозира, че това са родителите на бъдещата му съпруга. Много е вероятно Нина, която е на първо място в каста на филма в IMDB, да е в ролята на годеницата, а Пиърс и Бъркин да са родителите й. Те са разбойници, подвизаващи се като Ghost Bandits, а от снимката става ясно че и двамата актьори са с доста бял грим, което е в унисон с призрачното излъчване на героите.

Компанията "Happy Madison" на Адам Сандлър продуцира филма, режисьор е Тайлър Спиндел. Сценарият е написан от Еван Търнър и Бен Зазоув.