Нина Добрев е много добра в танците и си е намерила нов начин и за фитнес - вече не в залата, а между щандовете в хранителния магазин. Тя публикува забавен клип как танцува между рафтовете с продукти. Очевидно я снима приятелка, която озвучава движенията й с гласа си. Нина Добрев демонстрира завидни учения и се вижда, че е в супер форма. Явно самоиронията не й е чужда, което е още по-очарователно. 

До дни тръгва и филма с нейно участие "Redeeming Love". Режисьорът Диджей Карузо има 35 филма зад гърба си, един от които е "Трите Хикса" от 2017 година.

Историята е за Ейнджъл - млада жена, продадена за проститутка още като дете, която не познава нищо друго освен предателството. Може ли някога сърцето й да бъде поправено, зрителите ще разберат от 21 януари, когато филмът тръгва в кината. Кино разказът е по романа на Франсин Ривърс и разкрива картини от Калифорнийската златна треска от 1850 г. Ривърс е вдъхновена от старозаветната история за пророк Осия и съпругата му Гомер. Идеята е, че любовта лекува всичко. Нина Добрев е в ролята на Мае, а Фамке Янсен на Дукесата. Абигел Коен дава плът и кръв на Ейнджъл, а любимият й Майкъл Хоси се играе от Том Луис. Продукцията е снимана в Кейптаун, Южна Африка през 2020 година.