Актрисата Нина Добрев прекара приятни моменти с майка си Михаела в Париж по време на едно от най-големите модни събития тази есен - Седмицата на модата.

Вижте снимки >>

Нина и майка ѝ се забавляваха с разходки из френската столица между ревютата. Нина присъства на дефилето на Louis Vuitton, а освен това сподели и кадър от луксозния апартамент, в който бе отседнала, с подаръци от настоящия творчески директор на френския бранд - Никола Геские, както и снимка със самия него.

Нина и майка се снимаха по улиците на Париж, а актрисата сподели и кадри на фона на Айфеловата кула, площад "Вандом" и Лувъра.

29-годишната Нина е родена в България, но преди да навърши 2 години родителите ѝ решават да емигрират. Преди година в интервю майка ѝ сподели, че семейството ѝ много е пострадало от комунистическия режим. Тя била изключително активна след промените, но след първите избори, когато народът отново избира същата власт, тя решава, че е време да напусне страната. С бащата на Нина - Камен, заминават за Канада, където Добрев е прекарала целия си съзнателен живот. Тя говори свободно български. На 19-годишна възраст Нина заминава за САЩ, за да развива кариерата си.