56-годишната актриса Хелън Хънт, позната с ролите си във филмите "Какво искат жените", "Колкото толкова", "Предай нататък" и др., е приета в болница в Лос Анджелис, след като е претърпяла автомобилна катастрофа.

Вижте снимки на Хелън >>

Видео, публикувано от канала "TMZ", показва запис от улична камера, заснела произшествието. На кадрите се вижда как черният джип на актрисата, преминаващ на кръстовище, бива ударен странично от бял автомобил на марката Honda. След сблъсъка превозното средство на Хънт се обръща и пада на една страна, като не след дълго към него се насочват случайни минувачи.

Източник на "E!News" твърди, че по време на инцидента холивудската звезда е била на задната седалка, а не зад кормилото.

На видеото се вижда как на мястото пристига линейка, в която вкарват Хънт на носилка, насочвайки се към близката болница, където я хоспитализират за няколко часа.

В официално съобщение към американските медии, говорителят на Хелън каза, че тя няма сериозни наранявания, но все още не може да се отърси от шока, дошъл след преживяното. Местното полицейско управление заяви, че изключва алкохола и наркотиците като причина за катастрофата.