60-годишната Мишел Йео каза "да" на дългогодишния си партньор, бившия шеф на "Ферари" Жан Тод. Сватбата се е състояла в швейцарския град Женева и се случва 19 години, след като двамата се сгодяват.

Щастливата новина обаче не беше разкрита от младоженците, а от бразилския рали пилот Фелипе Маса, който публикува няколко кадъра от церемонията в профила си в Instagram, както и картичка от събитието, от която става ясно, че първата среща на съпрузите е била в Шанхай през 2004 г.

Според мнозина сватбата се е състояла в Женева, тъй като съпрузите притежават огромно имение в швейцарския град и именно там прекарват времето си, когато не са заети с професионалните си ангажименти. Двойката притежава имоти и в Париж, Малайзия и Хонг Конг.

В едно от малкото интервюта, в които са коментирали връзката си, Мишел и Жан споделят, че са се запознали на събитие, където Тод показвал нов модел кола. И двамата определят срещата си като "излязла от приказките". Бизнесменът е позната фигура в света на моторните спортове и Формула 1, тъй като е спомогнал на екипа на "Ферари" да постигне множество победи в различни мото състезания.

Той е известен и с това, че не е голям почитател на новите технологии и почти никога не ги използва. "Не използвам компютър, не знам как. Максимумът е да напиша смс, защото исках да комуникирам със съпругата си. Затова и навремето помолих за помощ Михаел Шумахер, той ме научи как да ги изпращам", разказва Тод.

View this post on Instagram

A post shared by Felipe Massa (@massafelipe)

Това е втори брак за носителката на "Оскар" Мишел Йео, която е била омъжена за бизнес магната Диксън Пун между 1988 г. и 1991 г. Въпреки желанието й да има деца, за съжаление, през годините тя така и не успява да забременее. Съпругът й има син от предишен брак.

Бизнесменът често придружава съпругата си на филмовите й премиери, като беше с нея и при историческата й победа на 95-ата церемония по раздаването на наградите на академията, където се превърна в първата жена от азиатски произход, която получава златната статуетка в категорията за най-добра главна женска роля.