За някои знаменитости годината започна обещаващо на любовния фронт. И тъй като традицията повелява - нова година, нова любов, някои известни личност веднага побързаха да я спазят.

Вижте двойките на 2019 >>

Вече може би сте разбрали, че Джим Кери си има нова приятелка, с която се появи на червения килим на 5 януари по време на връчването на наградите Златен глобус в Холивуд.

56-годишният актьор каза за 34-годишната си приятелка:

"Тя е възхитителна, невероятна, талантлива и страхотен човек."

Сиена Милър бе забелязана в компанията на сина на издателя Дейвид Зуирнър - Лукас. Интелигентният младеж и актрисата разходиха кучето на Милър близо до Сентрал парк в началото на месеца и размениха целувка. Две седмици по-късно двойката бе и на парти в стил "Студио 54".

Все още не е ясно дали актрисата Росарио Доусън наистина има връзка със сенатора от Ню Джърси Кори Букър. 49-годишният политик и 39-годишната актриса рабуниха духовете, след като бяха уловени заедно на кино, а след това американски медии твърдяха, че Доусън е чакала сенатора зад сцената и дори му е казала "Обичам те".

Звездата на "Бохемска рапсодия" Рами Малек и 24-годишната акриса Луси Бойнтън, която също участва в лентата, са заедно от миналата пролет. За първи път обаче 37-годишният Малек потвърди романса им едва на 3 януари тази година. "Благодаря ти, Луси Бойнтън. Ти си моят съюзник, моят довереник, моята любов. Ценя те толкова много", написа актьрът.

Холси и Янгблъд са двама млади музиканти. 24-годишната певица накара феновете да говорят за връзката ѝ с него, като публикува снимка в Инстаграм. Оттогава обаче никой от тях не е нито потвърдил, нито отрекъл слуховете, че са заедно.

Има и други знаменитости, които влязоха в списъка с най-младите двойки, кои от тях ще останат заедно за по-дълго, само времето ще покаже.