С настъпването на 2021 г. година в светските среди се заговори за нова светска двойка - Хари Стайлс и Оливия Уайлд, съобщава сайтът на сп. "People".

26-годишният Стайлс и с десет години по-възрастната от него Уайлд са дали повод да се заговори за романс помежду им, след като са били забелязани да се държат за ръце на сватбата на техен приятел в Монтесито, Калифорния. По-късно двойката се е отправила към дома на британския певец в Лос Анджелис.

Според неназован източник от обкръжението им, цитиран от изданието, Хари Стайлс и Оливия Уайлд "излизат от няколко седмици", а на сватбеното парти са демонстрирали привързаност и са изглеждали много щастливи.

Стайлс и Уайлд неотдавна работиха съвместно над филма "Don't Worry Darling", в който певецът изпълнява роля, а актрисата се изявява като режисьор.

Хари Стайлс се прочу като член на момчешката група "One Direction". Изпълнителят дебютира като актьор във филма "Дюнкерк" на режисьора Кристофър Нолан, припомня БТА.

Оливия Уайлд е позната с ролите си в телевизионни и филмови продукции като "Ориндж Каунти: Кварталът на богатите", "Д-р Хаус", "С пълна газ".

Преди няколко седмици беше оповестено, че по-рано през 2020 г. актрисата се е разделила с дългогодишния си партньор, актьора Джейсън Съдейкис, от когото има 6-годишен син Отис и 4-годишна дъщеря Дейзи.