Полицията в Лас Вегас съобщи, че след проведено разследване не са повдигнати обвинения срещу никого след инцидент, свързан с певицата Бритни Спиърс, съобщиха задокеанските издания.

Американската изпълнителка, която е на 41 години, каза, че била със съпруга си Сам Асгари, когато в сряда се приближила до френската баскетболна звезда Виктор Уембаняма в хотел в Лас Вегас, "за да го поздрави за успеха му".

Принцесата на поп музиката, както я наричат, твърди, че потупала спортиста по рамото, за да привлече вниманието му, преди да бъде ударена по лицето от негов телохранител.

Полицията в Града на греха потвърди в четвъртък, че е получила сигнал за побой и в петък каза за Асошиейтед прес, че разследването е приключило и че "не са предявени обвинения срещу замесеното лице".

Носителката на награда "Грами" сподели, че инцидентът я накарал да се чувства "супер неудобно", но тя иска да сподели за него, "за да призове публичните личности да дават пример и да се отнасят с уважение към хората", предава БТА. "Ценя огромната обич и подкрепа, които получавам в момента", каза тя.

Снимка: Getty Images