Елегантният комедиен романс "Господин Блейк на вашите услуги!" на Жил Льогардиние тръгва по кината от днес 10 ноември.

Филмът е свежа и изтънчена по френски адаптация на бестселъра "Напълно побъркан!", от който са продадени повече от един милион екземпляра във Франция. "Господин Блейк на вашите услуги!" е режисьорски дебют в игралното кино на писателя Жил Льогардиние, който събира на екран звездния дует Фани Ардан и Джон Малкович за първи път след участието им в "Казанова вариации" през 2015 година.

Джон Малкович влиза в кожата на Андрю Блейк, наскоро овдовял британски бизнесмен. След смъртта на съпругата си той изпълнява служебните си задължения без страст в един свят, чиято ценностна система не му се нрави.

Един ден решава да загърби бизнеса си и да започне работа като иконом в западащо имение в Северна Франция близо до мястото, където той и покойната му съпруга са прекарали първите дни на своя любовен роман. Пристигането на господин Блейк ще бъде повратна точка в живота на собственичката на имението (пресъздадена от зашеметяващата Фани Ардан) и нейния напрегнат и ексцентричен персонал. Затворена между четирите стени на своята стая, госпожа Боливие държи хората си нащрек, но самата тя се нуждае от помощ. Докато заздравява основите на собствения си живот, Блейк ще съживи атмосферата в имението, подтиквайки обитателите му да се сплотят и да възвърнат предишната му красота.