Октомври дойде, но все още има хора, които не могат да се настроят на есенна вълна и се опитват да задържат максимално усещането за жаркия сезон... дори това да означава, че трябва да го търсят на далечни места.

Вижте снимки >>

Втората подгласничка на "Мис България 2011" - Олга Модева, определено е от хората, които не могат лесно да се простят с високите температури и слънчевите лъчи.

В момента топмоделът е в живописният португалски курорт Албуфейра, разположен на южното крайбрежие на страната, е известен с лазурните си плажове, тесните улички и яхтеното пристанище. От арабски името му означава "лагуна" и пасва идеално на красивото място. То е едно от най-популярните селища, привличащо туристите през горещите месеци, но също така и в края на декември, като на него се спират онези, които искат да избягат от студа и снега, сковали земята покрай Нова година.

През уикенда брюнетката сподели снимка в официалната си Инстаграм страница, на която се радва на благоприятния климат на Португалия. На снимката от плажа Олга е в бански от две части, чийто десен се комбинира синия и жълт цвят, като за да завърши визията си, тя е сложила слънчеви очила и широкопола шапка.

Но Модева продължи да радва последователите си в социалната мрежа, публикувайки съблазнителни кадри от тераса, разположена на покрива на сграда.

На фона на залязващото слънце, тя позира в бял панталон с висока талия, и разкопчана риза без яка, вързана под гърдите, разкривайки дантелен сутиен и пищния си бюст.

Косата ѝ е прибрана на опашка, като само няколко кичура се спускат свободно, а като аксесоар носи единствено слънчеви очила с червени с червени стъкла.

Идилията е допълнена с чаша охладено бяло вино, която красавицата държи в ръка.