Доскоро топмоделът Олга Модева беше в Италия, където изкачваше планини, покоряваше върхове и се разхождаше с лодка в кристалносините езерни води. Така по-голямата част от лятото ѝ премина сред спиращи дъха природни гледки.

Вижте снимки от почивката ѝ >>

Дори след като се върна в родината, тя не изневери на страстта си и покори най-високият български връх - Мусала, като развя националния флаг на над 2 хил. метра.

Високите температури на жаркия сезон, обаче, я накараха да захвърли спортните екипи, с които изкачва планини, и да облече нещо по-подходящо за градусите навън.

В официалната си Инстаграм страница втората подгласничка на "Мис България 2011" сподели снимки, на които позира по изрязани бански в две чати с леопардов принт, които е съчетала със слънчеви очила със същата шарка и обеци-халки. На единия кадър Модева е заела изкусителна поза, седнала на каменни стъпала и е обърнала лице към слънцето.

"Живейте в слънчевата светлина", призовава последователите си.

От публикациите не става ясно къде почива Олга, но все още има време до края на лятото, така че тя може да разкрие коя е новата дестинация от почивката ѝ.