33-годишният ямайски лекоатлет, носител на Световните и Олимпийски рекорди в бягането на 100 и 200 метра - Юсейн Болт, разкри, че тази година ще стане баща за първи път. Радостната вест спортистът сподели чрез своята официална Инстаграм страница.

Вижте снимки >>

Вчера най-бързият мъж на планетата публикува красива снимка на бременната си половинка- 29-годишната Каси Бенет, на която тя позира в стилна асиметрична червена рокля с презрамки около врата. На кадъра, заснет по залез слънце на морския бряг на островната държава, бъдещата майка придържа с една ръка заобленото си коремче, а с другата развява дългият шлейф на тоалета си. Тя е прибрала дългата си кестенява коса в опашка и стъпва боса в златистите пясъци, а единствените бижута, които носи, са чифт висящи обеци.

"Искам само да ви кажа, че КРАЛ или КРАЛИЦА е на път да пристигне", гласи посланието към изображението, което към момента е събрало 226 хил. харесвания и повече от 4 хил. поздравления под формата на коментари.

На свой ред Каси също сподели с последователите си още кадри от същата фотосесия, като една част от тях са заснети на борда на яхта, на чийто парапет се е подпряла и държи връзка с множество разноцветни балони, пълни с хелий.

"Нашето златно дете идва скоро" и "Най-голямата ни благословия", е написала тя към фотографиите.

Юсейн и Каси са заедно вече повече от 5 години, но за това време се събираха и разделяха няколко пъти заради изневерите на атлета. В крайна сметка хубавицата, която е малко по-висока от 160 см, реши да му прости прегрешенията и двамата започнаха на чисто в края на 2017 г. Ето че днес те са готови да създадат свое семейство, а почитателите им очакват скоро да ги видят и под венчилото.

Юсейн Болт

Снимка: Getty Images/Guliver Photos